6 maanden garantie
Originele onderdelen

Over Repareer Uw Telefoon

Repareeruwtelefoon.nl is een fris bedrijf aan de ringweg van Alkmaar. Wij repareren de iPhone, Huawei en Samsung telefoons. Tevens zijn wij gespecialiseerd in reparaties aan de MacBook en iMac toestellen. Wij onderscheiden ons door kwaliteit te bieden en reparaties snel en vakkundig uit te voeren. Achter de schermen heeft Repareeruwtelefoon.nl een aantal webshops in telefoon- en MacBook onderdelen. Het voordeel is dat wij praktisch alle onderdelen voorradig hebben en de klant niet lang hoeft te wachten op de reparatie.

iPhone toestellen repareren wij binnen 15 minuten en Samsung toestellen binnen 30 minuten. Klaar terwijl u wacht!

In al die jaren hebben wij een groot klantenbestand opgebouwd. Met trots repareren wij toestellen van de Alkmaarse Ambulancedienst en repareren wij voor vele verzekeraars. Wij maken geen onderscheid in klanten; U wordt ontvangen en geholpen met een glimlach!

Per 1 december 2020 is TomTrade ingehuisd. TomTrade, dat eind 2019 is overgenomen door Repareeruwtelefoon.nl, heeft jarenlang met veel genoegen zijn diensten in Heiloo aangeboden als reparatiewinkel voor mobiele telefoons. Toen bleek dat voortzetting van TomTrade in Heiloo niet meer praktisch was, trok TomTrade per 1 december 2020 in bij Repareeruwtelefoon.nl.
Inmiddels hebben al veel TomTrade-klanten de weg naar Repareeruwtelefoon.nl gevonden.

In mei 2022 heeft Kes besloten ‘s middags dicht te gaan. Dit om zoonlief elke dag van school te kunnen halen. Tussen 13:45 en 16:00 is Repareeruwtelefoon.nl dan ook gesloten. Wel geopend tussen 16:00 en 17:00.