6 maanden garantie
Originele onderdelen
De-Verzekering-Betaald-je-Reparatie-Repareer-Uw-Telefoon

De verzekering betaalt, kan dat?

Wat veel mensen niet weten is dat in veel gevallen de schade die aan een telefoon of tablet is opgelopen gedeclareerd kan worden bij de inboedelverzekering. Meerdere van onze klanten hebben op deze manier de volledige reparatiekosten teruggekregen van de verzekering. Heeft u uw toestel zelf verzekerd dan worden de reparatiekosten sowieso vergoed. U ontvangt van ons een officiële factuur om het bedrag te kunnen declareren bij uw verzekeraar.

Hoe kan dat?

Bij sommige basis inboedelverzekeringen is een telefoon of tablet al verzekerd. Wanneer u uw telefoon of tablet thuis laat vallen kunt u dan de kosten declareren bij uw verzekeraar. Omdat u van ons altijd een factuur ontvangt kunt u deze bij de verzekering declareren. Voor meer informatie of u hiervoor in aanmerking komt, verwijzen wij u door naar uw verzekeraar.

Wij zijn verhuisd!

Wij zijn verhuisd naar de Pieter Zeemanstraat 3, 1821 EC, Alkmaar. Op de Edisonweg zit tankstation Argos, naast het tankstation zit broodjeszaak Bartels Catering en naast Bartels Catering zitten wij. Graag tot snel!

Dagelijks van 13:45 tot 16:00 afwezig. Dit om zoonlief van school te halen.

Excuses voor het ongemak!