6 maanden garantie
Originele onderdelen
Hoe-Het-begon bij Repareer Uw Telefoon

Hoe het begon

Kes komt uit Bergen en was niet bepaald een ’13 in een dozijn’ kind. Op de basisschool, Van Reenenschool in Bergen, hoorde hij bij de slimmerikkies, maar school vond hij niet interessant. Dit resulteerde in een vaste plek op de gang. Zucht…

Op zijn 13e ging hij naar het Willem Blaeu, maar na drie bewogen jaren vonden hij en de school het wel welletjes geweest. Na een half jaar gewerkt te hebben bij de Gamma, ging hij doen wat hij leuk vond; Handelen. In- en verkoop van allerlei electronica. Uiteindelijk werden het de mobiele telefoons waar Kes mee verder ging.

Na een jaar of 7 telefoons in- en verkocht te hebben, heeft Kes Telefoon-onderdelenshop.nl gekocht en begon vrijwel tegelijkertijd Fixyourmac.nl en Repareeruwtelefoon.nl.

Het bleek een leuke formule; Kes kon de webshop klanten uitleggen hoe deze een reparatie konden uitvoeren, daar er zelf ook gerepareerd werd. Inmiddels bestaat Repareeruwtelefoon.nl ruim 5 jaar.

Momenteel heeft Repareeruwtelefoon.nl een drietal webshops. Er zijn twee enthousiaste krachten achter de schermen en twee krachten op kantoor; Thomas en Kes.
Thomas woont in Heiloo, is ondanks zijn zichtbare bierbuikje uiterst sportief en is goedlachs. Thomas is een heuse BBQ-King; De nummer 2 van Nederland met de kippenspies en nummer 6 van Nederland met spareribs. Deze geweldige prijs mocht hij in mei 2018 in ontvangst nemen.

Thomas heeft ruim 8 jaar ervaring in deze branche.